LDH-TRANS

Overzicht

  • Vacature(s) online 0

Info

LDH-TRANS werd opgericht in 2000 met 1 vrachtwagen. Vandaag is de vloot reeds ruim aangevuld met ongeveer 30 vrachtwagens en meer dan 100 opleggers;

We zijn actief in het containertransport  vanuit de Belgische of Nederlandse zeehavens voor nationale en internationale ritten.  Door onze grote flexibiliteit vormen we de betrouwbare partner voor kleine en grote ondernemingen.  we vinden het heel belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klanten.

Wij beschikken binnen LDH over een Transport Management systeem voor opvolging van onze planning. Onze trekkers zijn allemaal uitgerust met een onboard computer waarbij we steeds de juiste positie van onze vrachtwagens kunnen volgen.

Wij investeren sterk in onze medewerkers, niet enkel ons team op bureau maar ook aan de opleiding van onze chauffeurs hechten wij veel belang.   We trachten ook met hen een goede verstandhouding te hebben en dit op basis van wederzijds respect.  Om vlotte communicatie te garanderen, werken wij voornamelijk met Nederlandstalige chauffeurs.